Mano nuotrauka
Vardas:
Vietovė: Vilnius, Lietuva, Lithuania

2006-09-04

Atknok knatą - gyvenims tesesi. K mokiaus Kauną Taikamosio dilės mukykloj, dalivaudavam su bičiukais, visukių zbitkių prisigalvodami. T vien is tų zbitkių būva "atknok knata". Dasigyvendavam iki tukių nesamunių, kad linksm prisimint. Būva kalėdu mets, nu ti netoli tos kalėdas būva, kai sakant atsiskaityma laikotarpis, t mes bičiukai, neturėdami visiškai ko valgyt, ėjam per bendrabutį i rinkam bonks ( butelius ) ka galetume nusipirkt pavalgyt. T kai surinkam išėja visai neblogos 2 dideles tašikės. Pardave nuskubėjam į parduotūvę ir nusipirkom... aaaaa.....Alaus ir.... PETARDŲ. PO tris litus patenkinti gurkšnojom alų ir skubėjom arčiau barako sukelt masinę atrakciją, nu typa palinksmint žmunių fejervėrkais. O petardos būva tokia typa, kad reikėja laikyt pagaliuką rankose ir padegus knatą, jai pradėjus spiegti paleist iš ranku, kai visas iššaudem lika vien be knatą, t mes išardem dūgną, ATKNOJOM prilipusį knatą i išleidam ją į laisvę...Či prisiminiau drauga sudeklamuotą posmą:
Pasigavęs katę storą,
spyriau ją aukštyn į ora.
aš kates labai myliu,
lai pabūna drugeliu.
Po džiaugsmingo " raketų" leidimo supratom, kad liksim neėde da kokia savaitę.
Tai visą tą savaitę, bendraudavom viens su kitu - Atknok knata, a girdi? ir kiekvieną kart kai sugurgdava pilvs sakydavam: Atknok knatą. Gyvenims tesiasi.
Taip i man reiktu atknot knatą venų srity. Gyditojai sakė - mėnuo kol pasveiksi. Sakau, bet aš groju? Jie - mėnuo. Bet aš dirbu... - mėnuo. Bet... - MĖNUO. Tai teks su tuo susitaikyti. Ex atknok knatą, Viešpatie, ir mano rankos Tave Šlovins, Būk manyje ir aš nestokosiu. Esu įskiepas tavo amžinybės medyje ir tu manim rūpiniesi. Ko daugiau galiu norėti?! Esu laimingas.

4 Komentarai (-ų):

Blogger Kristina rašė...

Tai Kedainiuos, kaip suprantu, negrosi...

04 rugsėjo, 2006 17:28  
Blogger R. A. rašė...

Nu Kėdainiai Kėdainias, užleisi fonogramą, nu bet bičas, jei 21 dieną, nevaidinsi Meilėje ir mirtyje anoje Veronoje, tai mes tave su tavo chirurgais į teismą paduosim, bo šiandien bilietus nusipirkom, vo, kaip.
O jei rimatai, tai svarbu, kad viskas gerai susitvarkytų tavo venose, visa kita palauks.

04 rugsėjo, 2006 17:33  
Blogger + simonas rašė...

ė, bičas, a tu sveiksi, a ne? kaip kalbėt reikės, a?

04 rugsėjo, 2006 21:43  
Blogger Ramūnas Bulevičius rašė...

Arnordai, cia Ramunas. Robio biciulis. Pazadejau atvaziuoti pafotografuoti tave ir tavo koncerta rytojui, bet man neiseis atvaziuoti. Ikalbinau drauge, bet daba grieztai nutare pasitvarkyti namuos ryt, tai busiu jos pagalbininkas.
Robi perspesiu. Tave perspejau. Progu ieskosiu.

Ramis

07 rugsėjo, 2006 16:26  

Rašyti komentarą

Užsisakykite Rašyti komentarus [Atom]

<< Pradinis puslapis